6 διαμερίσματα για το επόμενο σου ταξίδι στο Παρίσι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Παρίσι που βλέπουμε σήμερα οφείλεται σε σημαντικο βαθμό στη δουλειά του βαρώνου Haussmann, ο οποίος προχώρησε στην αναμόρφωση ολόκληρης της πόλης τον 19ο αιώνα. Η σημερινή αρχιτεκτονική της κατοικημένης περιοχής παραμένει χαρακτηριστική της μεταμόρφωσης αυτής. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα ακίνητα, εκτός αυτών σε στιλ Haussmann, τα οποία προσφέρονται για τους επισκέπτες. Βρήκαμε έξι από τα καλύτερα διαμερίσματα του Παρισιού για ενοικίαση και σας τα παρουσιάζουμε.

Το επιχρυσωμένο διαμέρισμα του Saint-Germain-des-Prés

Με vintage πινελιές, το εντυπωσιακό αυτό διαμέρισμα γεμάτο με επιχρυσωμένα αντικείμενα, περιμένει τους επισκέπτες του για ενοικίαση στην περιοχή Left Bank στο Παρίσι.

Πληροφορίες εδώ

Το καλλιτεχνικό loft στη Βαστίλη

Με τεράστια παράθυρα, η εντυπωσιακή σοφίτα φιλοξενεί μεγάλη συλλογή επίπλων και έργων τέχνης, κάνοντας το διαμέρισμα ιδιαίτερα εντυπωσιακό στη συνολική όψη.

Πληροφορίες εδώ

Το διαμέρισμα που κάποτε ήταν εργοστάσιο σοκολάτας

Αυτό το φωτεινό διαμέρισμα στη Left Bank, που κάποτε λειτουργούσε ως εργοστάσιο σοκολάτας, σήμερα μετατρέπεται σε φωτεινό και ευρύχωρο οικοδόμημα με μια εντυπωσιακή τραπεζαρία.

Πληροφορίες εδώ

Η κατοικία Pierre Levée

Με τεράστια παράθυρα, το παρισινό διαμέρισμα κοντά στο Canal St Martin, είναι γεμάτο με σχεδιαστικές πινελιές από όλο τον κόσμο, όπως οι ξύλινες πόρτες του, εμπνευσμένες από την Ινδία.

Πληροφορίες εδώ

Ένα διαμέρισμα γεμάτο τέχνη και design

Με μοντέρνα έργα τέχνης που πλαισιώνουν το διαμέρισμα με τις τρεις κρεβατοκάμαρες, γεννιέται ένα ξεχωριστό στυλ που αξίζει κανείς να επισκεφθεί.

Πληροφορίες εδώ

Το διαμέρισμα της Le Marais

Σχεδιασμένο με σύγχρονη διακόσμηση και έπιπλα, το διαμέρισμα στη γειτονιά Le Marais του Παρισιού συγκαταλέγεται στη λίστα με τα καλύτερα ενοικιαζόμενα στο Παρίσι, ολοκληρώνοντας το top 6 των εντυπωσιακότερων σπιτιών.

Πληροφοριες εδώ

Share.

Comments are closed.