Ο Μάρκους Σέντερ αγαπά τις μεταμφιέσεις, έχει ντυθεί Σρεκ και Μέριλιν Μονρόε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο υπουργός Οικονομικών, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Βαυαρίας, μέλος της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης Βαυαρίας (CSU) Μάρκους Σέντερ έχει πολλά πρόσωπα, τουλάχιστον στο καρναβάλι.

Το αν η προτίμηση του πολιτικού του CSU να μασκαρεύεται και να φορά στολές τις ημέρες του καρναβαλιού παίζει έναν ρόλο στην πολιτική είναι ένα ανοιχτό ερώτημα, σχολιάζεται σε δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Handelsblatt» με τίτλο «Μάρκους Σέντερ στο καρναβάλι – Άλλοτε Σρεκ – Άλλοτε Μέριλιν Μονρόε».

Το δημοσίευμα προβάλλει φωτογραφίες με τις πιο επιτυχημένες μεταμφιέσεις του Μάρκους Σέντερ, Μέριλιν Μονρόε, Σρεκ, Μαχάντμα Γκάντι, βασιλιάς Λουδοβίκος Β’ της Βαυαρίας.

Κάθε χρόνο η Ένωση Καρναβαλιού του Άαχεν απονέμει το βραβείο «Mετάλλιο κατά της Θανάσιμης Σοβαρότητας» σε προσωπικότητες της δημόσιας ζωής που αποσπούν την προσοχή των ΜΜΕ όλης της χώρας, ένα κριτήριο που εκπληρώνει ο Μάρκους Σέντερ. Αποδέχθηκε το βραβείο τον Ιανουάριο του 2016 ντυμένος Βαυαρός μονάρχης, αναφέρεται σε λεζάντα φωτογραφίας.

Οι βουλευτές της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU), του αδελφού κόμματος στη Βαυαρία των Χριστιανοδημοκρατών της Άγγελα Μέρκελ, πρότειναν τον Μάρκους Σέντερ για τη θέση του πρωθυπουργού ενόψει των περιφερειακών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν την επόμενη χρονιά.

Share.

Comments are closed.