Η Κρις Τζένερ εναντίον του νέου βιβλίου της Κέιτλιν ,”Τα πάντα είναι κατασκευασμένα”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αν νομίζατε ότι η Κρις Τζένερ θα ήταν χαρούμενη που προστέθηκε στο βιβλίο της Κέιτλιν Τζένερ (πρώην Μπρούς Τζένερ), είστε γελασμένοι.

“Τίποτα από αυτά που γράφει δεν βγάζει νόημα” αναφέρει η 61χρονη Κρις, εκνευρισμένη στις κόρες της Κλόε και Κιμ Καρντάσιαν, σε μία επισκόπηση της εκπομπής “Keeping Up with the Kardashians.”

Συνεχίζει λέγοντας “Διάβασα το βιβλίο από περιέργεια, και το μόνο καλό πράγμα που γράφει “αυτή” για μένα, είναι ότι ήμουν πολύ κοινωνική σε ένα πάρτι μία φορά…όλα όσα αναφέρει τα έχει επινοήσει. Γιατί με όσα έχουν συμβεί θα πρέπει να συμπεριφέρεται σαν σκύλα;”

Σε ένα απόσπασμα από το υπό έκδοση βιβλίο της η 67χρονη Κέιτλιν, αναφέρεται στον πολύχρονο γάμο της γράφοντας “Η Κρις ήξερε για μένα, ήξερε για την σεξουαλικότητα μου ακόμα και πριν κάνουμε έρωτα. Αυτό θα είναι πάντα θέμα αντιπαράθεσης μεταξύ μας. Επιμένει ότι εξεπλάγην από την απόφαση μου να μεταμορφωθώ σε Κέιτλιν, πράγμα που σημαίνει ότι δεν το είχε στο μυαλό της αρκετά καλά.”

Η Κρις η οποία ήταν παντρεμένη με τον Μπρους, πριν γίνει Κέιτλιν,για περισσότερο από δύο δεκαετίες, αρνήθηκε πεισματικά το ισχυρισμό αυτό. “Ήμουν περίεργη τότε και την είχα ρωτήσει ‘τι στο καλό συμβαίνει;’ και μου απάντησε ‘ποτέ δεν θα καταλάβεις’ όπου μετά, διαβάζοντας όλα αυτά στο βιβλίο, είπα Ω θεέ μου!”

Δυσαρεστημένη η Κρις δήλωσε “ποτέ δεν ήμουν τόσο θυμωμένη και απογοητευμένη με κάποιον άνθρωπο, σε ολόκληρη την ζωή μου.”

Share.

Comments are closed.